На правах реклами:

Закрита соціальна мережа ділових людей Червонограда та регіону

Закрита соціальна мережа ділових людей Червонограда

www.chervonograd.biz

 

Обгрунтування зміни та введення нових тарифів

   Автор публикації: Міська рада                                          Категорія: Сторінка міської влади
 

ОБГРУНТУВАННЯ ЗМІНИ
ТАРИФІВ “ __________” ________________ 2012р.

ВРАХОВУЮЧИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ ВІД 28. 09. 2012р. № 13/03-2026, РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СОСНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З УТРИМАННЯ БУДИНКІВ І СПОРУД ТА ПРИБУДИНКОВИХ ТЕРИТОРІЙ, ПЕРЕЛІКУ ОБО”ЯЗКОВИХ ПОСЛУГ, ТА СТРОКИ ЇХ НАДАННЯ » БУЛО ПЕРЕГЛЯНУТО КП “ СОСНІВКЖИТЛОКОМУНСЕРВІС”

На виконання ч.2 ст.31Закону України “ Про житлово- комунальні послуги “, Постанови Кабінету МіністрівУкраїни № 869 від 01.06.2011року “ Порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій “ комунальне підприємство “ Соснівкажитлокомунсервіс” керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012р. №390 доводить до відома споживачів інформацію про перелік та періодичність надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій , структуру розрахунку тарифу , обгрунтування зміни та необхідності введення в дію тарифу про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Зазначена інформація доводиться до відома споживачів на офіційному сайті органу місцевого самоврядування в мережі Інтернет , в газеті “ Новини Прибужжя “ , в кожному будинку та інформаційних стендах м.Соснівка.
Керуючись порядком доведення до споживачів інформації про тариф на послугу з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій усі зауваження і пропозиції фізичних та юридичних осіб , їх об єднань підлягають реєстрації та розгляду КП “ СЖКС” надісланих на адресу м.Соснівка вул.Грушевського ,28 в зазначений строк.
Строк протягом якого від фізичних та юридичних осіб , їх об “єднань приймаються зауваження та пропозиції становить ___15_ днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території .


ОБГРУНТУВАННЯ ЗМІНИ ТА НЕОБХІДНІСТЬ ВВЕДЕННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З УТРИМАННЯ БУДИНКІВ І СПОРУД ТА ПРИБУДИНКОВИХ ТЕРИТОРІІЙ
Комунальне підприємство КП «Соснівкажитлокомунсервіс» надає послуги з обслуговування будинків і споруд та при будинкових територій, яке на сьогоднішній день є збитковим. Підприємство неспроможне ефективно працювати в ринкових умовах і надавати споживачам послуги належного рівня та якості. Діючі тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій встановленні Рішенням виконавчого комітету від 01.10.2008р. №77 “Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій КП “Соснівкажитлокомунсервіс”. (Від 25.06.2010р. № 47 внесені зміни до рішення “Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій). Розрахунок цих тарифів проводився згідно постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2005р. №560 “ Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”.
Діючі тарифи не покривають фактичних витрат, тому переглядаються за постановою Кабінету Міністрів України № 869 “Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій з урахуванням економічних і технічних факторів утримання житлового фонду.
Вагомими причинами перегляду тарифу є те, що мінімальна заробітна плата закладена у діючий тариф становить - 440 грн., а згідно Держбюджету на 2012р. з 01. 07.2012р. мінімальна заробітна плата становить -1102 грн., тобто збільшилась на 150%.
Діючий тариф спричиняє збитковість підприємства. Збиткова діяльність підприємства зумовлює до зниження рівня надання послуг та може призвести до повної зупинки роботи підприємства, оскільки не покриває фактичних витрат:
1. на 150% збільшився розмір заробітної плати;
2. на 60% збільшились ціни на матеріали, які необхідні для технічних та поточних ремонтів житлових будинків.
Відповідно до вимог вище вказаниої постанови тарифи на послуги визначаються по кожному бунинку індивідуально в залежності від кількісних показників фактичного надання послуг для забезпечення належного санітарно-технічного стану будинків і споруд та прибудинкових територій, згідно з типовим переліком послуг.
Величина тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій розрахована відповідно до витрат, які закладені по кожному переліку послуг з визначенням її вартості з розрахунку на 1 кв.м загальної площі квартир, нежитлових приміщень по кожному будинку.
Отже, КП „Соснівкажтлокомунсервіс”, на основі постанови КМ України „Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та при будинкових територій...” від 01.06.2011р. №869 та інших нормативно-правових, актів розробило базовий тариф, в який закладена максимальна кількість послуг, які може надавати наше підприємство. В вартість 1 кв.м площі буде входити вартість лише тих послуг, які будуть надаватися в залежності від наявності того чи іншого інженерного обладнання будинку. (Даний тариф піднявся на 70-110%.)

ПОСЛУГИ, ЩО ВИКОНУЮТЬСЯ ЗА ОКРЕМУ ПЛАТУ:

1. Оплата заелектроенергію місць загального користування здійснюється за показниками загальнобудинкових приладів обліку згідно з місячним, фактичним споживанням електроенергії по кожному будинку зрозрахунку на 1 м2 загальної площі квартир житлового будинку, які користуються загальним входом.
2. Оплата за періодичну повірку та ремонт загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії проводиться мешканцями з розрахунку на 1 м2 загальної площі квартири на основі актів виконаних робіт між КП” СЖКС” та підрядною організацією, яка виконує ці роботи.
3. Оплата за часткову заміну трубопроводів газопостачання та відсікаючої арматури проводиться мешканцями з розрахунку на 1 м2 загальної площі квартири на основі актів виконаних робіт між КП” СЖКС” та Червоноградською філією ПАТ “Львівгаз” за окрему плату.



Перелік та періодичність надання послуг
з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій

Види послуг Періодичність надання
1. Прибирання при будинкової території:
- прибирання прибудинкової території в літній і зимовий час;
- підготовка до завантаження контейнерів, прибирання майданчика для збору ТПВ після відїзду сміттєвоза та встановлення контейнерів на місце;
- косіння трави;
- заготовка посипного матеріалу
- посипання піском тротуарів, дворових перехідних доріжок, зовнішніх сходів і майданчиків на них під час ожеледеці;
- вивішування та зняття прапорів на центральних вулицях;
- підготовка прибирального раманенту ( скребків, мітел, лопат, відер, совків).


щоденно (крім неділі);

згідно з графіком вивозу ТПВ;


не менше 2-х разів в рік;
1 раз на рік.
2. Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення:
- огляд системи водопостачання;
- регулювання системи водопостачання;
- ущільнення згонів;
- усунення засмічень внутрішньо будинкових мереж водопостачання та каналізаційних випусків;
- поновлення сальникових ущільнень;
- ущільнення стиків каналізаційних труб;
- встановлення гумових прокладок у ревізіях
- заміна прокладок на фланцевих з єднаннях;
- перевірка несправностей каналізаційних витяжок;
-підкарбування розтрубів та ущільнення стиків каналізаційних труб;
- усунення засмічень внутрішньобудинкових систем водовідведення;
- ліквідація аварійних ситуацій на системах водопостачаннята водовідведення;

2 рази в рік під час загальних оглядів будинків, позачергово - у разі виникнення аварійних ситуацій.

3. Технічне обслуговування внутрішньобудинкових сиситем теплопостачання:
-огляд системи водопостачання;
- регулювання та налагодження систем теплопостачання, встановлення дросельних пристроїв;
- поновлення сальникових ущільнень;
- заміна прокладок на фланцевих з єднаннях та усунення течі;
- огляд та очищення вентилів;
- закріплення трубопроводів;
- усунення течі в трубопроводах, приладах та арматурі;
- укріплення ізоляцій трубопроводів;
- консервація та розконсервація системи теплопостачання;
- ліквідація аварійних ситуацій на системах теплопостачання.

2 рази в рік під час загальних оглядів будинків, позачергово - у разі виникнення аварійних ситуацій.






4. Дератизація:
- обробка підвалів, сходових кліток перших поверхів та місць доступних для обробки від гризунів
1 раз на місяць.
5. Обслуговування димовентиляційних каналів:
- перевірка та прочистка димових каналів
- перевірка та прочистка вентиляційних каналів
2 рази в рік.
1 раз в рік.
6. Поточний ремонт внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення:
Заміна окремих ділянок внутрішньобудинкового трубопроводу систем холодного водопостачання та водовідведення

до 5% в рік.
7. Поточний ремонт внутрішньобудинкових систем теплопостачання:
Заміна окремих ділянок внутрішньобудинкового трубопроводу систем теплопостачання із заміною запірної арматури ( вентилі) та ізоляцією трубопроводів підвальної розводки систем теплопостачання.
до 5% в рік.

8.Поточний ремонт м’якої покрівлі:
- влаштування покрівлі в 1 шар з рулонних покрівель;
- розбирання м якої покрівлі;
- влаштування покрівлі в 1 шар додатковий;
- влаштування цементної стяжки;
- заміна дрібних елементів;
- виправлення оголовків димовентиляційних каналів;
- заміна ринв та водостічних труб для будинків з органіфзованим водовідведенням;;
- ремонт дашків над входами в під їзд;
до 10% в рік.




9.Поточний ремонт шиферної покрівлі :
- заміна окремих азбестових листів звичайного профілю;- виправлення оголовків димовентиляційних каналів;- ремонт гребенів , розжолобків;
- ремонт дашків над входами в під їзд.
до 3% в рік.
10. Поточний ремонт сходової клітки:
- ремонт штукатурки сходових маршів; перетирання шпаклівки стін;
- вапняне фарбування стін та стелі;
- олійне фарбування дверей; олійне фарбування панелей , перил, огороджень сходових маршів (за виключенням матеріальних витрат), трубопроводу газопостачання.
1 раз в 5 років
11. Поточний ремонт конструктивних елементів будинку (вікна, двері):
- підготовка до осінньо-зимового періоду (встановлення скла, ущільнення та ремонт дверей вхідної групи);
- підготовка горищ та підвальних приміщень будинків до осінньо-зимового періоду ( скління та закриття слухових вікон, ремонт та ущільнення дверей).
Щорічно.


12.Освітлення місць загального користування :
- зовнішній огляд електромережі з вибірковою перевіркою і ревізією контактів з єднань та стану проводів у з єднувальних та відгалужувальних коробках;
- ремонт та заміна електричних пристроїв ( вимикачів, патронів) в місцях загального користування;
- усунення несправностей аварійного та неаварійного характеру електромережі і обладнання місць загального користування;
- дрібний ремонт електропроводки із її частковою заміною у місцях загального користування.
2 рази в рік під час загальних оглядів будинків та у випадку виникнення аварй.


Переглядів: 3763 | Дата розміщення: 1 листопада 2012
 

Прокоментував:  eurusd.trader
секреты графиков и индикаторов форекс - http://forexhm.ru
Прокоментував:  eurusd.trader
если нет Metatrader-а, трейдеры forex смотрят графики на - www.finance-forex-trading.ru
Прокоментував:  eurusd.trader
секреты графиков и индикаторов форекс - http://disforex.ru
Прокоментував:  eurusd.trader
,
Прокоментував:  eurusd.trader
,
Прокоментував:  eurusd.trader
http://disforex.ru - уж здесь точно научат трейдингу
Прокоментував:  eurusd.trader
волновой анализ графиков форекс - http://forexhm.ru
Прокоментував:  eurusd.trader
автомир - www.ruauto24.ru



Інформаційне повідомлення

. Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі в даній статті.

Курси валют



Панель керування



Популярне на сайті


Наше опитування

Соснівці потрібен сайт?

ТАК
НІ


Останні коментарі

Написав: EverettWarma
В статті: Робота

Написав: umnyedom
В статті: ОГОЛОШЕННЯ

Написав: AndreySi
В статті: ОГОЛОШЕННЯ

Написав: Brianlink
В статті: ОГОЛОШЕННЯ

Написав: EROmogergy
В статті: Робота

Написав: Brianglymn
В статті: ОГОЛОШЕННЯ

Написав: DouglasHap
В статті: ОГОЛОШЕННЯ


Посилання

Ділові люди Червонограда
Новини Червонограда
Сокаль і сокальщина
Недорогий хостинг
Додай свій сайт
Сайт-візитка за 1 день

Найважливіші події

XML error in File: http://www.pravda.com.ua/rss/view_mainnews/
XML error: Mismatched tag at line 6

10 заповідей нової України


Публікації

XML error in File: http://www.pravda.com.ua/rss/view_pubs/
XML error: Mismatched tag at line 6

Червоноград. Автострахування



Про інтернет, дизайн та рідну мову (блог Циганика Влада)


Як вибрати правильний шрифт для сайту
Вибір шрифту для сайту має велике значення, оскільки він впливає на сприйняття тексту і взагалі на візуальний вигляд сайту. А розуміння різновидів шрифтів відіграє ключову роль у виборі правильної шрифтової пари для сайту. Ось деякі ключові аспекти ...

Інтернет технології у 2024 році. Огляд розвитку та трендів
У 2024 році інтернет став не лише простором для спілкування та отримання інформації, але й справжнім каталізатором технологічних інновацій, що змінюють спосіб, яким ми працюємо, відпочиваємо та спілкуємося. Справжнім віртуальним універсумом, який ...

10 трендів веб-дизайну 2024. Вдосконалення UX/UI
Всесвіт інтернету безперервно розвивається, а з ним і дизайн веб-сайтів. Що чекає нас у 2024 році в галузі сайтобудування, веб-дизайну та користувальницького досвіду? Давайте проаналізуємо. Можливо, вам теж це буде цікаво. 1. Мінімалізм і ...

На злобу дня


XML error: Mismatched tag at line 6
--------------------------------------------------------------------

Новинки музики та кіно


Хто вигадав і що насправді означають ноти?
Винайдення писемності дозволило накопичувати і передавати майбутнім поколінням думки, ідеї та враження. Інший винахід, не менш великий, нотний запис, ...

18 найпопулярніших виконавців 20-21 століття, які заробили на музиці більше за інших (фото)
Дивно, що музика, яка створювалася задовго до нашого народження, залишається популярною. Але не кожному виконавцю вдається увійти до історії. ...

8 сцен з «Титаніка», які не увійшли до фільму. Як вони змінюють сенс картини?
Оскароносний фільм-катастрофа «Титанік» вийшов на екрани 27 років тому, але й досі мільйони глядачів із задоволенням переглядають цю гарну історію. ...

Книги та підручники


Хто вигадав і що насправді означають ноти?
Винайдення писемності дозволило накопичувати і передавати майбутнім поколінням думки, ідеї та враження. Інший винахід, не менш великий, нотний запис, дозволив передавати нащадкам звуки, музику. ...

20 цікавих фактів про каву
Дізнайтеся 20 цікавих фактів про каву, які розкриють перед вами нові грані її визначної історії та виняткового смаку. Насправді кава – це не боби, а скоріше ягоди. Кожна ягода містить 2 боби ...

Від золотої мрії до космічного відкриття: історія австралійської знахідки (фото)
Коли австралієць натрапив на дивний тяжкий камінь, він мріяв про золото, але реальність виявилася набагато захопливішою! У 2015 році Девід Хоул, озброївшись металошукачем, блукав по парку Меріборо, ...

Цитата дня


XML error: Mismatched tag at line 6

Про сайт


Сайт sosnivka.lviv.ua створено на прохання Міської ради міста Соснівки для висвітлення подій і новин нашого міста та регіону.
Позаяк Міській раді сайт раптом став непотрібним, підтримкою та наповненням займається розробник — Циганик Влад.

Реклама на сайті


Шановні рекламодавці!
У вас є можливість розмістити рекламу на сайті.
За детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, до Адміністрації.

Нас відвідують


Locations of visitors to this page